فروشگاه صورتی ایران مارکت سنتر - طرز درست کردن خیارشور خانگی و ترد

ارزان ولی مطمئن بخرید...


Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:چهارشنبه 19 مهر 1396-01:12 ب.ظ

نویسنده :بی بی

طرز درست کردن خیارشور خانگی و ترد

  • سلام روز بخیر میخواستم بدونم کسی طرز تهیه خیارشور که ترد میشه و به اصطلاح میگن مثل کارخونه ای ها میشه رو کسی بلده ممنون میشم 
  • خیارشورو که میزاری خاستی درشو ببندی 4,5 تا دونه نخود خام بشور بنداز توش
  • یا برگه درخت انگور یکی ۲ تا بنداز توش
  • تا نخود خام آبگوشتی رو لابلا و روی خیارها بنداز خیارشور ترد ترد میشه.
  • وقتی خیارشور رو درست کردی و میخوایی درش رو ببندی روش پنج شیش تا نخود خام بنداز
  • اگه با چاقو یا سوزن تمیز روی خیار بزنید پوک نمیشه
  • طرز تهیه کاملشو کسی اگ میدونه بگه ممنون
  • دوست عزیز حتما خیارارو با خلال دندون چندتا سوراخ کن اب ونمک هم اندازه کن هرده تالیوان فرانسه دسته دار اب یک ونیم لیوان سرکه سفید نصف کمتر سنگ نمک پودرشده که نمک و ابو رو حرارت بزارید تا نمک اب شه اب جوش نیاد حرارتو خاموش کنید بعداینکه کاملا خنک شد سرکه رو اضافه کنید خیارارو که بهتره خیار محلی باشه رو داخل ظرف موردنظربچینید مرزه و چندشاخه با نعناع و دوتا حبه سیروفلفل اضافه کنید اب و سرکه مخلوط شده رو اضافه کنید ب همان صورت یک دوازده ساعتی بمونه در ظرف باز باشه تا گازش خارج شه بعد درشو ببند درمحیط اشپزخونه دوهفته ای باشد بعددوهفته داخل یخچال بگذارید این دستور رو یکی از خانمای پیج اینستا بمن دادن عالیه هیچوقت نتونستم خیارشوردرست کنم ولی امسال چندین مرحله درست کردم عادی شد
  • من این مدلی خیارشور میزارم اول خیارهارومیشورم بعد چندتاشومیندازم تو دبه بعدسیروفلفل وسبزی روبهش اضافه میکنم همینطورمرحله به مرحله بعد برای آبش،یه لیوان دسته داربرمیدارم وهفده لیوان آب،یک لیوان،سرکه انگور،یک لیوان نمک میزیزم ،باهم تویه ظرف دیگه بعدکه خوب هم زدم میریزم روخیارشور،بعدازاینک آبشوریختم دبه خیارشور روچندین بارتکونش میدم تاهوا ازتوش خارج بشه که خیارشور اب توش پر نشه وحتما یک روز کامل درشو نمیبندم برای هواگیری کامل ،بعد ازیه روز درشو محکم میبندم وتا دوهفته دست بهش نمیزنم،تعریف ازخود نباشه خیار شورام واقعا عال میشن
  • من خیارشورام شور شده کسی نمیدونه چیکارش کنم شوریش بره؟
  • برگ ترخون و نعنام خوش طعمش میکنه
  • خانما حتمن ٧-٨ تا نخود بریزید توش عالی میشه نخود خام
  • ابشو عوض کن
  •  یکم ابشو خالی کن اب رو بجوشون سرد که شد بریز توش
  • برای خیار شور به ازای هر دو لیوان آب جوشیده ولرم یک قاشق غذاخوری پر نمک بریزید و در آخر یه کم سرکه به همراه چند حبه سیر و ترخون و فلفل
  • خیارشور و کلم شور ریختم خیلی شور شده کسی راهی نداره؟
  • خیارها رو خوب بشور و بعد توی سینی پهن کن و روش کلی نمک بزن جوری ک سفید سفید بشه روش.بعد از چهل و پنج دقیقه بشورش و بذار ابش بره.اب ب اندازه ای ک لازمته و نصف لیوان سرکه رو بجوشون و بذار سرد بشه.تو شیشه لایه لایه ترخون خشک و خیار و چنددونه سیر بذار و بعد اب و سرکه رو بریز روش
  • کپک نمیزنه؟ یعنی فقط آب خالی بریزم
  • این روش عالیه.حتما امتحانش کن
  • باید اب و نمك سركه رو كه ریختید بزارید اب جوش بیاد اب جوش كه اومد بریزید روی خیارا البته باید حتما داخل شیشه شیشه ای باشه بعد درشو محكم ببندید بزارید داخل اب خنك
  •  این که کار نداره عزیزم ی کم ابشو خالی کن بهش اب اضافه کن دوباره که شوریش بره
  •  آب روشو که شوره بریز و آب جوشیده بدون نمک بریز به جاش
  • گفتم شاید راهکار دیگه ای هم باشه.مرسی عزیزم اینکارو کردم
  • چندتا دونه نخود بنداز داخلش هم ترد میشه هم كپك نمیزنه
  • فقط نمکش‌مهمه که ید نداشته باشه.من نه ابشو میجوشونم نه چیز دگ.فقط نمک بدون ید میریزم عالی میشه
  •  بذارشون داخل اب خالص.من اینکارو کردم کاملا شوریشو پس داد
  • با چنگال هم سوراخشون کنید.هرچقدم خیاراریزترباشه بهتره.داخل بطری که درکوچیک داشته باشه هم خیلی بهتره
  • آب جوشیده سردشده ونمک وسرکه ب بطری ک داخلش خیارسبزو ترخون وسیرهست اضافه میکنی میذاری جای خنک
  • دقیقا روش من
  • ابش نصف سرکه سفید و نصف اب جوشیده سرد.نمک فلفل سبز سیر ترخون و مرزه خشک و نعنا خشک عالی میشه و خیار حتما ریز باشه و چند روز بذارید بیرون یخچال تا خودشو بگیره با گرمای محیط بعد بذارید توی یخچال که کپک نزنه بعد یک ماه اماده است
  • میشه هم خیار شور شیشه خرید و بخوریدش و توی همون اب شیشه اماده خیارهای ریزو بزارید مزش دقیقا شبیه خیار شور اماده ای میشه
  • منم اب جوشیده نمیریزم اب شیر و نمک بدون ید . نسبتش شانزده به یک . یک نمک با شانزده واحد اب و الان که فصل ترخون تازه است حتما ترخون تازه و شوید تازه میریزم و سیر و فلفل . روی هر ظرف کمی سرکه و یه کوچولو جوهر لیمو میریزم ‌ خیار رو هم با خلال دندون از چن جا سوراخ میکنم .
  • میشه بفرمائید دبه خیارشورو تواین دوهفته کجانگهداری میکنید منظورم جای گرمه یاخنک
  •  نمک بدون ید چیه اسمش توبازارهست
  • یه چیزی عطاری ها دارن به اسم زمه چند تا دونه توش بیندازی ترد ترد میشه عاللللی حالا نمی دونم درست نوشتمش یا نه ضمه یا زمه ولی ز با فتحه خونده میشه
  •  بله بگید بدون سد.ازاون پلاستیک زرد قدیمیا.یانمک فله ای که یه کم درشته یانمک دریایی.سنگ نمکم که از همه بهتره
  • باید دوسه روز اول جاش گرم باشه و درش باز
  •  اها یادم اومد اون زردا پس بدون یدهستن,, ضررنداره باز

برای ورود به فروشگاه می هی و مشاهده سایر محصولات(ایران مارکت سنتر) ااینجا را کلیک کنید 
نوع مطلب : نکات زندگی