تبلیغات
فروشگاه صورتی ایران مارکت سنتر - نکات قلیه ماهی

ارزان ولی مطمئن بخرید...


Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:یکشنبه 16 مهر 1396-01:53 ب.ظ

نویسنده :بی بی

نکات قلیه ماهی

نکاتی که دیگران در مورد تهیه قلیه ماهی گفته اند و توصیه داشته اند. شاید فوت کوزه گری را در بین توضیحات دیگران در مورد درست کردن قلیه ماهی پیدا کنید:

  • سلام عزیزم،من یه سری اطلاعات در مورد قلیه ماهی میخوام،اگر ممکنه لطف کنید راهنماییم کنید
  • تمر هندی زیاد بریز،سیر نازه فراوون،فلفل سبز تازه،ماهی آخراش بزار تو قابلمه قبلش فقط تفتش بده،آرد ی قاشق فراموش نشه،اب قلیه زیاد نریزید
  • شربت شکر و آرد تفت داده به دستور اصلی اضافه کن
  • قلیه ماهی رو با شیر یا سنگسر بپزید اول هم پیاز رو نگینی خورد کنید وتفتش بدید سبزی ماهی خرد شده شامل گشنیز وکمی شنبلیله بش اضافه کنید وسیر رو با فلفل قرمز بکوبید وبش اضافه کنید تمام موارد که با هم خوب سرخ شدادویه وزردچوبه ویک قاشق آرد هم اضافه کنید وفلفل قرمز بعد شیره ی تمر هندی توش بریزید وچند تاقل که زد آب بریزید بزارید بپزه ماهی روهم تو آردو زردچوبه بغلطانید وسرخ کنید بعد به خورشت اضافه کنید وبزارید با ماهی پخته بشهتوی موادتون یه قاشق رب هم بزنید همون موقع که ادویه وزردچوبه میریزید میزان هرچیز هم به تعداد نفرات بستگی داره
  • اصلا ماهی برا قلیه تفت لازم ندارم وقتی قلیه ت اماده شد ماهی بذار ربع ساعت تا داخل قلیه ها پخته شه
  • اب هم نریزین
  • فقط آب تمر
  • قلیه ماهی بوشهری، پیاز نگینی سرخ کرده سبزی ماهی که فقط گشنیز به دلخواه شنبلیله میریزی روپیاز سرخ میکنی از سبزی قورمه کمتر سرخ میکنیم بعد یه بوته سیر رو ریز میکنی روی سبزی تفت میدی بعد ماهی ها رو که به مدت یک ساعت نمک زدیم روی سبزی می چنیم وبعد از کمی تفت خوردن تکه ها ی ماهی رو بر می گردانیم تا بوی ضخم ماهی گرفته به گوشه قابلمه یک قاشق غ خوری رب می ریزیم تا کمی خامی رب گرفته بشه ادویه وزردچوبه و فلفل روی ماه
  • روی ماهی بپاشید ودر آخر تمر هندی سیاه رو صاف کنید ورود ماهی ها بریزید تا جایی که ماهی ها رو آب بپوشاند بعد از جوش آمدن آب شعله رو یواش کنید حدود یک ساعت قلیه جا بیوفته
  • من خوزستانیم و قلیه که درست میکنم هرکی خورده تعریف کرده.ماهی حتما سنگ سر باشه با ناهیهای دیگه هم میتونی درست کنی اما با سنگ سر خیلی خوشمزه تر میشه.ماهی را بشور بزارتو آبکش تا آبش خشک بشه بعد تو آرد که با زردچوبه و ادویه ودارچین و نمک قاطی کردی بغلتان و تو ماهی تابه سرخ کن و بذار کنار.توی قابلمه پیاز نگینی با کمی روغن سرخ میکنی زرد چوبه اضافه میکنی و بعد سیر رنده شده اضافه میکنی کمی تفت میدی و بعد سبزی ماهی که میتونه خشک یا تازه باشه اضافه میکنی و کمی تفت میدی بعد آبِ تمر هندی اضافه میکنی و یه قاشق چایخوری رب گوجه هم میزنی و نمک و فلفل قرمز هم اضافه میکنی و دولیوان آب اضافه میکنی جوش که اومد ماهی هارا اضافه میکنی و میزاری بجوشه و جا بیفته با شعله کم.نوش جان.
  • وای هوس کردم

برای ورود به فروشگاه می هی و مشاهده سایر محصولات(ایران مارکت سنتر) ااینجا را کلیک کنید 
نوع مطلب : نکات زندگی  
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر