تبلیغات
فروشگاه صورتی ایران مارکت سنتر - دانستنی های سلامتی و غذا

ارزان ولی مطمئن بخرید...


Admin Logo
themebox Logo
Free Page Rank Tool




تاریخ:چهارشنبه 11 شهریور 1394-11:30 ق.ظ

نویسنده :خرید اینترنتی

دانستنی های سلامتی و غذا

دانستنی های سلامتی و غذا را بدانیم و عادت ها و باور های اشتباه را کنار بگذاریم تا سالم بمانیم:ﺧﻄﺎﻫﺎﯼ ﺭﺍﯾﺞ ﻭ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﺗﻐﺬﯾﻪﯼ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽﻫﺎ،ﮐﻪ ﺗﺎﺑﺤﺎﻝ ﮐﻤﺘﺮ ﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯾﺪ .... ﻟﻄﻔﺎ ﻭﻗﺖ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﻭﺩﻗﯿﻖ ﺑﺨﻮﺍﻧﯿﺪ،ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻣﻬﻤﺘﺮ ﺍﺯﺳﻼﻣﺘﯽ ﻧﯿﺴﺖ.80 ﺩﺭﺻﺪ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺩﺭﺳﻔﺮﻩﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺍﺯ ﻧﻤﮑﺪﺍﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ می ﮑﻨﻨﺪ،ﺑﻪ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺳﺮﺥ ﺷﺪﻩ ﻋﻼﻗﻪ ﻣﻨﺪﻧﺪ ﻭﻋﺎﺷﻖ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺷﻮﺭ ﻭﺷﯿﺮﯾﻦ ﻭﭼﺮﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ ،ﻋﺎﺩﺕ ﻫﺎﯼ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﻧﯿﺰ ﻫﻤﺎﻧﻨﺪ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺑﻌﺎﺩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻬﺎ، ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺍﺯ ﺳﻨﺖ ﻭ ﻣﺪﺭﻧﯿﺴﻢ ﺍﺳﺖ،ﺍﯾﻦ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﻧﻪ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﻫﺐ ﺳﻨﺖ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺍﺯ ﻣﻨﺎﻓﻊ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﻣﺪﺭﻥ -ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻌﺎﯾﺐ ﻭ ﺁﻓﺖﻫﺎﯼ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﺩ- ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪﻩ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﯽ ﻭ ﻋﺮﻭﻗﯽ ﻭﮔﻮﺍﺭﺷﯽ ﺍﺭﻣﻐﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ.ﻫﺸﺪﺍﺭ،ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﭘﺰﺷﮑﺎﻥ ﻭ ﻣﺤﻘﻘﺎﻥ ﻃﺐ ﺳﻨﺘﯽ ﻭ ﺣﻮﺯﻩ ﺳﻼﻣﺖ ،ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺧﻄﺎﻫﺎﯼ ﺭﺍﯾﺞ ﻭ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﺩﺭ ﺗﻐﺬﯾﻪﯼ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽﻫﺎ ..ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺨﻮﺍﻧﯿﺪ ..ﺯﺭﺷﮏ ﭘﻠﻮ ﺑﺎ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺑﺎﻗﻼ ﭘﻠﻮ ﺑﺎ ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺮ ﺩﻭﯼ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍﻫﺎ، ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺳﺮﺩ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺮﻭﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﺼﺮﻑ ﺯﯾﺎﺩ، ﻏﻠﻈﺖ ﺧﻮﻥ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺧﻼﻁ ﻧﺎﺑﺠﺎ ﻭ ﻣﻀﺮﺑﻠﻐﻢ ﺯﺍﺳﺖ ﻭ ﺳﻮﺩﺍ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ. ﻣﺎﻫﯽ، ﻣﺮﻍ، ﺑﺮﻧﺞ، ﺯﺭﺷﮏ، ﺑﺎﻗﻼ، ﺭﻭﻏﻦ ﻧﺒﺎﺗﯽ ﻫﻤﮕﯽ ﺳﺮﺩ ﻭ ﺑﻠﻐﻢﺯﺍ ﻫﺴﺘﻨﺪ . ﺣﺎﻝ ﺍﮔﺮ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍﻫﺎ، ﺳﺎﻻﺩ،ﻣﺎﺳﺖ ﯾﺎ ﺗﺮﺷﯿﺠﺎﺕ ﻫﻢ ﻣﺼﺮﻑ ﮔﺮﺩﺩ،ﻣﺸﮑﻞ ﭼﻨﺪﺑﺮﺍﺑﺮﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ. ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﺼﺮﻑ ﺯﯾﺎﺩ ﭼﻨﯿﻦ ﻏﺬﺍﻫﺎﯾﯽ، ﺣﺘﻤﺎً ﺑﺎﯾﺴﺘﯽ ﺍﺩﻭﯾﻪﻫﺎ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﮔﺮﻡ ﻣﺜﻞ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ، ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ، ﺁﻭﯾﺸﻦ، ﺳﯿﺎﻩ ﺩﺍﻧﻪ، ﻋﺴﻞ، ﮐﻨﺠﺪ ﻭ ﺧﺮﻣﺎ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﯿﺪ.ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﺩﻭﻍ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻣﺼﺮﻑ ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﻣﺎﺳﺖ ﻭﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﮔﻮﺷﺘﯽ،ﯾﮑﯽ ﺍﺯﻣﻤﻨﻮﻋﺎﺕ ﺷﺪﯾﺪ ﻃﺐ ﺳﻨﺘﯽ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯽﺁﯾﺪ . ﻃﺒﻖ ﮔﻔﺘﻪ ﺣﮑﻤﺎ، ﻣﺼﺮﻑ ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﻣﺎﺳﺖ ﺑﺎ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﻠﻐﻢ ﻣﯽﮐﻨﺪ، ﻣﻮﺟﺐ ﻓﺴﺎﺩ ﮔﻮﺷﺖ ﺩﺭ ﻣﻌﺪﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺑﺮﺧﯽ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺑﺮﻭﺯ ﻟﮏ ﻭ ﭘﯿﺲ ﻣﯽﺷﻮﺩ.ﺣﺬﻑ ﺳﺒﺰﯼ ﺍﺯ ﺳﻔﺮﻩ ﻭ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﺎﻻﺩ ﻃﺒﻊ ﺍﻏﻠﺐ ﺳﺒﺰﯼﻫﺎ ﮔﺮﻡ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻀﻢ ﻏﺬﺍ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮐﻤﮏ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ. ﺳﺒﺰﯼﻫﺎ ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﻭ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺩﺍﺭﺍ ﺑﻮﺩﻥ ﻓﯿﺒﺮ، ﻣﺎﻧﻊ ﯾﺒﻮﺳﺖ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﺍﻣﺎ ﻣﺼﺮﻑ ﺯﯾﺎﺩ ﺳﺎﻻﺩ ﺑﺮ ﺧﻼﻑ ﺳﺒﺰﯼ، ﻃﺒﻊ ﺳﺮﺩﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﻫﻀﻢ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ (ﺑﺮﺧﻼﻑ ﺗﺼﻮﺭ ﻣﺮﺩﻡ ) ﻣﺨﺘﻞ ﻣﯽﮐﻨﺪ.ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﯾﺎﺩ ﻋﺪﺳﯽ ﻋﺪس با ﻫﻤﻪ ﺧﻮﺍﺻﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﺩ ،ﺍﻣﺎ ﻣﺼﺮﻑ ﺯﯾﺎﺩ ﺍﻥ ﺳﻮﺩﺍﺯﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﻮﺟﺐ ﺑﺮﻭﺯ ﻭ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻏﻠﻈﺖ ﺧﻮﻥ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯﻩ ﺷﺎﻫﺪ ﺁﻥ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺕ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺭ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﺧﻮﻥﺳﺎﺯ ﺑﻮﺩﻥ ﻋﺪﺱ، ﻣﺮﺩﻡ ﺳﺎﯾﺮ ﺣﺒﻮﺑﺎﺕ ﺭﺍ ﮐﻨﺎﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﻋﺪﺱ ﺭﺍ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺳﺎﯾﺮ ﺣﺒﻮﺑﺎﺕ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ .ﻣﺼﺮﻑ ﭘﻨﯿﺮ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻭ ﺩﺭ ﻭﻋﺪﻩ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﻣﺼﺮﻑ ﭘﻨﯿﺮ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻀﺮ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺑﻠﻐﻢﺯﺍﺳﺖ.ﺧﻮﺭﺩﻥ ﭘﻨﯿﺮ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻭ ﺩﺭ ﻭﻋﺪﻩ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ، ﻓﺮﺩ ﺭﺍ ﺩﭼﺎﺭ ﺭﺧﻮﺕ، ﺳﺴﺘﯽ ﻭ ﺑﯽﺣﺎﻟﯽ ﻭ ﮐﻨﺪﯼ ﺩﺭ ﯾﺎﺩﮔﯿﺮﯼ ﻭ ﮐﺎﻫﺶ ﺗﻤﺮﮐﺰ ﺫﻫﻦ ﻣﯽﮔﺮﺩﺩ :. ﻏﺪﻩ ﭘﺎﺭﺍﺗﯿﺮﻭﺋﯿﺪ، ﻭﻇﯿﻔﻪ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﻭ ﻓﺴﻔﺮ ﺑﺪﻥ ﻭ ﺟﺬﺏ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﻩ ﺩﺍﺭﺩ. ﺍﯾﻦ ﻏﺪﻩ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﻭ ﻓﺴﻔﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﻭ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭﻫﻢ ﻣﯽﺷﻨﺎﺳﺪ،ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﺎﺩﻩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺣﺎﻭﯼ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺭﺍ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ،ﺑﺎﯾﺪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺁﻥ ﻧﯿﺰ ﻓﺴﻔﺮ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﯿﻢ،ﺩﺭﻏﯿﺮ ﺍﯾﻦﺻﻮﺭﺕ، ﻏﺪﻩ ﭘﺎﺭﺍﺗﯿﺮﻭﺋﯿﺪ، ﻓﺴﻔﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻐﺰ ﺑﺮﻣﯽﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﮐﻨﺪﺫﻫﻨﯽ ﻣﯿﺸﻮﺩ. ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺼﺮﻑ ﭘﻨﯿﺮ، ﺩﺭ ﻭﻋﺪﻩ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺁﻥ ﮔﺮﺩﻭ، ﻣﺼﺮﻑ ﺷﻮﺩ. ، ﺣﺬﻑ ﺳﺮﮐﻪ ﺍﺯ ﻏﺬﺍ ﺣﺬﻑ ﺳﺮﮐﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻇﻠﻢﻫﺎﯾﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﮔﺮﻭﻫﯽ ﺍﺯ ﭘﺰﺷﮑﺎﻥ ﺩﺍﻣﻦﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ . ﺳﺮﮐﻪ ﺩﺭ ﻃﺐ ﺳﻨﺘﯽ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯾﮏ ﺣﻤﻞﮐﻨﻨﺪﻩ ( Carrier ) ﻣﺤﺴﻮﺏ ﻣﯽﺷﻮﺩ.ﺣﻤﻞ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻣﺎﺩﻩﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻭﻫﺎ ﺭﺍ ﺟﻬﺖ ﻣﺼﺮﻑ ﺑﻪ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﻣﯽﺭﺳﺎﻧﺪ .ﺗﻨﻮﻉﺧﻮﺍﺭﯼ ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﺍﻗﻼﻡ ﻣﺘﻌﺪﺩ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻭﻋﺪﻩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﭼﻨﯿﻦ ﺷﯿﻮﻩ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﺩﻥ، ﻣﻮﺟﺐ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﮔﻮﺍﺭﺵ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻀﺮ ﺍﺳﺖ . ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﭼﻨﺪ ﻣﺎﺩﻩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻣﺘﻨﻮﻉ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻭﻋﺪﻩ ﻣﯿﻞ ﻣﯽﮐﻨﯿﺪ، ﺁﻧﺰﯾﻢﻫﺎﯼ ﻫﺎﺿﻤﻪ ﺩﭼﺎﺭ ﺳﺮﺩﺭﮔﻤﯽ ﻭ ﺍﺧﺘﻼﻝ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻫﻀﻢ ﻏﺬﺍ ﻧﺎﻗﺺ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ، ﺯﯾﺮﺍ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ، ﺯﻣﺎﻥ ﻫﻀﻢ ﻣﺘﻔﺎﻭﺗﯽ ﺑﺎ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺩﺍﺭﻧﺪ. ﺩﺭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺍﺯ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ، ﺍﺧﻼﻁ ﻓﺎﺳﺪ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯽﺷﻮﺩ .ﻋﺪﻡ ﻣﺼﺮﻑ ﺻﺤﯿﺢ ﺁﺟﯿﻞ ﺁﺟﯿﻞ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺎﻫﺶ ﭼﺮﺑﯽ، ﻏﻠﻈﺖ ﺧﻮﻥ، ﺳﻼﻣﺖ ﻗﻠﺐ، ﺳﻼﻣﺖ ﮐﺒﺪ ﻭ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﮐﺎﺭﮐﺮﺩ ﻣﻐﺰ ﺑﯽﻧﻬﺎﯾﺖ ﻣﻔﯿﺪ ﻭ ﻻﺯﻡ ﺍﺳﺖ. ﻃﺒﻖ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﻣﺼﺮﻑ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﯾﮏ ﻣﺸﺖ ﺁﺟﯿﻞ، ﺑﯿﻦ 5 ﺗﺎ 15 ﺳﺎﻝ ﺑﻪ ﻃﻮﻝ ﻋﻤﺮ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﯽﺍﻓﺰﺍﯾﺪ .ﻣﺼﺮﻑ ﺣﺪﺍﻗﻞ 7 ﻋﺪﺩ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ، ﺑﺪﻭﻥ ﻧﻤﮏ ﺩﺭ ﺟﻬﺖ ﭘﺎﮐﺴﺎﺯﯼ ﮐﺒﺪ ﻭ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥﻫﺎ، ﺭﺷﺪ ،ﻭ ﻗﺪ ﺍﻃﻔﺎﻝ ﻭ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺿﺮﯾﺐ ﻫﻮﺷﯽ ﻭ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭﺗﻮﺻﯿﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻧﻮﻉ ﺁﺟﯿﻞ، 4 ﻣﻐﺰ ﮔﺮﺩﻭ، ﺑﺎﺩﺍﻡ، ﻓﻨﺪﻕ ﻭ ﭘﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ 4 ﺑﺮﺍﺑﺮ ﮔﻮﺷﺖ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺗﻤﺎﻡ 20 ﻧﻮﻉ ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻣﯿﮑﻨﺪ .ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯿﺸﻮﺩ 4 ﻣﻐﺰ ﺭﺍ ﻫﻔﺘﻪﺍﯼ ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻩ، ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﭘﻮﺩﺭ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻇﺮﻑ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ . 4 ﻣﻐﺰ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯾﮏ ﻏﺬﺍﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻋﺎﻟﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺭﺷﺪ ﺍﺳﺖ.ﻋﺪﻡ ﻣﺼﺮﻑ ﺻﺤﯿﺢ ﺍﺩﻭﯾﻪﺟﺎﺕ ﺑﺎﻭﺭ ﻏﻠﻂ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﻀﺮ ﺑﻮﺩﻥ ﺍﺩﻭﯾﻪﺟﺎﺕ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺒﺪ ﺍﺳﺖ، ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺣﺘﯿﺎﻁ ﺍﺩﻭﯾﻪ، ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺻﻔﺮﺍﻭﯼ ﺍﺳﺖ . ﻣﺼﺮﻑ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺑﺎ ﻏﺬﺍ ﻣﻮﺟﺐ ﻓﻌﺎﻝ ﺷﺪﻥ ﮐﺒﺪ ﻭ ﮐﺎﺭﮐﺮﺩ ﻣﻨﻈﻢ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﮔﻮﺍﺭﺵ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ. ﻣﺼﺮﻑ ﻣﺪﺍﻭﻡ ﻭ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﺪﺕ ﺍﺩﻭﯾﻪ، ﺑﻠﻐﻢ ﻭ ﺳﻮﺩﺍ ﻧﺎ ﺑﺠﺎﯼ ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﮐﺎﻫﺶ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺗﺨﻔﯿﻒ ﻭ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼﻫﺎﯼ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﺑﻠﻐﻢ ﻭ ﺳﻮﺩﺍ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻮﺛﺮ ﺍﺳﺖ. ﺑﯿﻤﺎﺭﯼﻫﺎﯾﯽ ﻣﺜﻞ ﺁﺭﺗﺮﻭﺯ، ﺩﺭﺩ ﻣﻔﺎﺻﻞ، ﻧﻔﺦ ﻣﻌﺪﻩ، ﮐﺎﻫﺶ ﺣﺎﻓﻈﻪ، ﺻﺮﻉ، ﺷﺐ ﺍﺩﺭﺍﺭﯼ، ﻋﻔﻮﻧﺖﻫﺎﯼ ﺯﻧﺎﻧﻪ، ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﯽ ﻭ … ﺑﺴﺎﺭ ﻣﻮﺛﺮ ﻭ ﺷﻔﺎ ﺑﺨﺶ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ


نوع مطلب : مقاله و مطلب آماده